Skip naar hoofdcontent
App ontwikkeling 27 mei 2019

Zo genereer je snel en zorgvuldig Word-documenten

Bent u financieel adviseur en veel bezig met papieren documenten? Al die aktes, juridische documenten en dossiers staan vol standaardteksten, die u zo kunt kopiëren wanneer u een nieuw document opstelt. Lekker snel… toch?
Wij stellen: dit kan sneller, zorgvuldig en consistent!

Efficiënt en zorgvuldig werken, dat zijn belangrijke pijlers waar u als financieel adviseur naar zoekt. Wij begrijpen dat volledig! Daarom maken wij het trucje van knippen, plakken, kopiëren graag overbodig! Op basis van research en ervaring hebben onze Word-gespecialiseerde experts de software ontwikkeld voor uw efficiënte gebruiksgemak!

Onze software op maat als antwoord op uw vraag

Wij realiseren dé software waarmee u Word-documenten kan genereren op basis van Microsoft Word sjablonen met behulp van variabelen, markeringen en nog veel meer. Zo bent u minder tijd per taak kwijt, kunt u meer klanten per dag bedienen en heeft u misschien zelfs meer vrije tijd.

Graag leggen we dé drie grote voordelen van onze software aan u voor:
1. Minder tijd per taak, meer tijd voor andere dingen

Op het moment dat u officiële documenten, na een gesprek, op kantoor opstelt, bent u vaak al veel informatie verloren. Dankzij onze software kunt u variabele input al tijdens het gesprek via uw tablet of smartphone in het juiste document zetten. Dan is het slechts een kwestie van printen op kantoor en klaar. 

Benieuwd wat onze software voor onze klanten heeft betekend?
2. De kans op onzorgvuldigheden minimaliseren

Geen mens is feilloos. Daarom is bij handmatige handelingen de kans op een fout groot. Dus iedere keer dat iemand een stuk tekst van het ene document naar het andere document kopieert, loopt u het risico dat er onjuistheden insluipen. In het geval van offici?le documenten is dat natuurlijk zeer onwenselijk. Doordat onze software deze stappen kan automatiseren hoeft u enkel en alleen de variabelen handmatig in te voeren. Zo verkleint u de kans op fouten aanzienlijk.

3. Consistentie, dat werkt makkelijk

Het fijne aan werken met een template is dat uw formulieren altijd consistent zijn. Dat ziet er niet alleen netjes uit, maar werkt ook fijn. Natuurlijk denken wij ook volledig mee met uw branche-gerelateerde uitdagingen – dus kunnen wij nog veel meer extra voordelen ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aflijnen van opengebleven ruimten in documenten die voor ondertekening onbruikbaar moeten worden gemaakt!

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?