Skip naar hoofdcontent

Web applicatie ontwikkeling

In de wereld van nu zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar software om zich te onderscheiden in de markt. Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. Helaas kunnen ook maatwerkprojecten traag en kostbaar zijn.

De kracht van het Mendix platform voor efficiënte ontwikkeling

JAM-IT heeft voor u de oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw project een succes wordt. Met het low-code Mendix platform bouwen wij uw applicatielandschap dat het verschil maakt. Met Mendix ontwikkelen wij 5 keer sneller dan met traditionele applicatieontwikkeling. De ontwikkelaar wordt namelijk op verschillende vlakken ontzorgd. Denk daarbij aan security, beheer, hosting, gebruikersbeheer etc.

Het resultaat? Een app die niet alleen veilig en snel is, maar ook eenvoudig te gebruiken. Als gecertificeerde Mendix Partner benutten we dit platform om op een snelle, gemakkelijke en professionele manier jouw bedrijfsprocessen te automatiseren, maar dan wel op een geheel online wijze.

Unieke voordelen van Web Applicatie Ontwikkeling bij JAM-IT

  1. Geïntegreerde Ontwikkeling via Mendix Platform
  • Onze webapplicaties worden ontwikkeld met een focus op optimalisatie voor verschillende gebruikersinterfaces. We bieden een gecentraliseerde ontwikkeling via het Mendix Platform. Dit minimaliseert complexiteit, bespaart tijd en zorgt voor consistente functionaliteit en gebruikerservaring.
  1. Maatwerk in Samenwerking
  • Ons team werkt nauw samen met jouw organisatie om de unieke behoeften te begrijpen en de meest geschikte oplossing te bieden. We streven ernaar om een op maat gemaakte webapplicatie te creëren die geheel aansluit op jouw specifieke vereisten en bedrijfsdoelen.
  1. Doorlopende Ondersteuning en Toewijding
  • Na de succesvolle lancering van jouw webapplicatie, blijft ons team beschikbaar voor ondersteuning en om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. We geloven in doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw webapplicatie blijft presteren op topniveau.

Dankzij ingebouwde modules, de visuele wijze van modelleren en model gestuurde logica zijn wij in staat om Enterprise applicaties te bouwen met een zeer korte ‘time to market’. Op die manier gaan wij razendsnel van idee naar productie.

Alle applicaties worden gehost in een schaalbare en veilige cloud-infrastructuur. Daarnaast kan elke applicatie worden uitgebreid met op maat gemaakte functionaliteiten en naar wens worden aangesloten op externe software. Zo sluit uw software precies aan op uw bedrijfsdoelstellingen.

Medewerkers die geen of beperkte programmeerervaring hebben, kunnen vanwege de grafische interface van Mendix toch een actieve rol spelen bij het ontwikkelen van applicaties. Dit bevordert de samenwerking tussen business en IT zodat de applicaties nog beter tegemoetkomen aan de gestelde eisen.

Onze werkwijze

Ben je benieuwd hoe een project bij JAM-IT in zijn werk gaat? In dit artikel vertellen we alles over hoe wij te werk gaan. Bij JAM-IT hebben we ons toegewijd aan het implementeren van Agile methodologieën in onze werkprocessen.
Agile is een iteratieve benadering van softwareontwikkeling die ervoor zorgt dat de gemaakte functionaliteiten ook echt aansluiten bij wat de klant nodig heeft. Software applicaties groeien en evolueren voortdurend, en ze hebben een proces nodig dat daarbij past.

Onze apps in de praktijk

Ben je benieuwd naar onze web applicaties in de praktijk? Verken onze uitgebreide cases en ontdek hoe we onze expertise hebben ingezet om complexe uitdagingen om te zetten in succesvolle weboplossingen. Met trots hebben we gewerkt aan diverse projecten, van geavanceerde webapplicaties tot innovatieve online oplossingen.

Web Applicatie vs. Mobiele Applicatie: kiezen voor de juiste digitale oplossing

Bij JAM-IT hebben we ons toegewijd aan de ontwikkeling van zowel mobiele als webapplicaties. Het is van cruciaal belang om het meest geschikte type applicatie te kiezen dat perfect aansluit bij jouw specifieke doelstellingen.

Een webapplicatie biedt uitgebreide functionaliteiten en een ruime gebruikerservaring. Door toegang via een laptop kunnen gebruikers tegelijkertijd meerdere applicaties gebruiken, wat leidt tot een verbeterde efficiëntie. De toevoeging van een toetsenbord en muis vereenvoudigt de input, waardoor het werken gedurende de dag ergonomischer wordt. Het gemak en de comfortabele werkomgeving die een laptop biedt, zijn met name merkbaar bij langdurig gebruik. Maar de veelzijdigheid van een webapplicatie gaat verder; het is ook toegankelijk via een mobiel apparaat, waardoor gebruikers naadloos kunnen schakelen tussen verschillende apparaten zonder verlies van functionaliteit of toegankelijkheid.

Een mobiele app biedt directe toegang en optimaal gebruiksgemak voor eindgebruikers. Het intuïtieve gebruik van touchscreen-interfaces en de mobiliteit van een mobiele app dragen bij aan een naadloze interactie en flexibiliteit voor gebruikers, vooral onderweg.

De keuze tussen mobiele en webapplicaties is een cruciale overweging. We begrijpen de complexiteit van deze beslissing en streven ernaar onze expertise in te zetten om het meest geschikte platform te identificeren voor jouw specifieke ideeën en behoeften. Ons team staat klaar om samen met jou een passende applicatie te ontwikkelen.

App onderhoud

Het ontwikkelen van een app markeert het begin van een continu proces. Ontdek hoe wij apps onderhouden en voortdurend verbeteren voor optimale prestaties.

Aan de slag met JAM-IT

Heb je interesse in het ontwikkelen van een mobiele applicatie bij JAM-IT, of wil je simpelweg meer informatie? Neem onderaan de pagina gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. 

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?