Skip naar hoofdcontent

Opleiding & begeleiding

Maximaliseer uw Mendix-potentieel met op maat gemaakte training en begeleiding

Het trainen van mensen uit uw organisatie is essentieel. Maakt uw bedrijf al gebruik van Mendix of overweegt u juist om Mendix te gaan gebruiken? Het grote voordeel van low code is de lage leercurve en met de juiste trainingen en begeleiding van uw medewerkers kunt u het maximale uit uw applicaties halen. Denk bijvoorbeeld aan het opleiden of begeleiden van medewerkers tot citizen developer of de volgende stap nemen naar het zelf bouwen van widgets.

De voordelen van Mendix en de kracht van low code

Mendix biedt talloze voordelen voor uw organisatie. Met low-code ontwikkeling kunnen uw teams applicaties bouwen zonder uitgebreide programmeerkennis, dankzij een intuïtieve visuele interface en herbruikbare componenten. Hierdoor wordt de ontwikkelingstijd verkort en kunt u sneller inspelen op de behoeften van uw bedrijf.

Onze op maat gemaakte Mendix-trainingen en continue ondersteuning

Bij JAM-IT geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. Met onze trainingen van ervaren trainers ontwikkelen we de Mendix kennis van uw medewerkers. Ook na de training blijven we betrokken zodat de opgedane kennis niet verloren gaat. Of uw team nu vragen heeft, behoefte heeft aan verdere begeleiding of geavanceerdere training nodig heeft, wij staan klaar om u te helpen op uw Mendix-reis.

We bieden verschillende trainingen aan die specifiek aangepast kunnen worden aan uw wensen. Of u nu op zoek bent naar beginnerscursussen om uw team vertrouwd te maken met Mendix, geavanceerde trainingen voor ervaren ontwikkelaars of sectorgerichte trainingen voor specifieke toepassingsgebieden, wij hebben de juiste opties voor u. Wilt u graag meer weten over onze Mendix-trainingen en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Laat het ons weten en we nemen contact met u op.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?