Skip naar hoofdcontent

Mobiele applicatie ontwikkeling

Met een mobiele app heb je altijd directe toegang tot essentiële functies, zonder de noodzaak om een computer op te starten of een browser te openen. Heb je interesse om jouw eigen app te laten ontwikkelen met deze krachtige mogelijkheden? Bij JAM-IT zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige mobiele apps met een uitstekende gebruikerservaring, wij staan klaar om jouw ideeën te vertalen naar een op maat gemaakte mobiele applicatie.

Efficiëntie met Mendix Platform

Mendix is een krachtig ‘low-code’ ontwikkelplatform dat uitstekende voordelen biedt. Het Mendix Platform biedt de mogelijkheid om modelgedreven applicaties te ontwikkelen in een schaalbare en veilige cloud-omgeving, waardoor jouw app veilig, eenvoudig en snel te gebruiken is. Als Mendix Partner kunnen wij via dit platform snel, gemakkelijk en professioneel jouw bedrijfsprocessen automatiseren met een online applicatie.

De voordelen van een mobiele applicatie bij JAM-IT laten ontwikkelen:
  1. Gecentraliseerde App-ontwikkeling vanuit Mendix
    Onze native apps zijn beschikbaar in zowel de Google Play Store als de Apple App Store, en ze zijn ontworpen om jouw eindgebruikers een naadloze en hoogwaardige mobiele ervaring te bieden. Wij bieden ontwikkeling voor zowel iOS als Android vanuit één enkele codebasis, wat de complexiteit van het koppelen van verschillende systemen minimaliseert. Hierdoor besparen we tijd en leveren we consistentie in functionaliteit en gebruikerservaring.
  1. Klantgerichte Benadering
    Ons team werkt nauw samen met jouw organisatie om de behoeften en wensen te begrijpen en om de meest geschikte oplossing te bepalen.
  1. Doorlopende ondersteuning
    Na de lancering van jouw app staat ons toegewijde team klaar voor support en om eventuele incidenten snel en efficiënt op te lossen.
Onze apps in de praktijk

Ontdek onze cases en zie hoe we onze expertise hebben toegepast om uitdagende problemen om te zetten in succesvolle oplossingen. We hebben met trots gewerkt aan diverse projecten, van innovatieve mobiele applicaties tot geavanceerde weboplossingen. Klik op de app’s hieronder om een indruk te krijgen van de mobiele apps die wij al hebben ontwikkeld:

Wij maken software sinds 2011.

Mobiele applicatie vs. Web applicatie: welk type app past het beste bij jouw wensen?

Bij JAM-IT zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van zowel mobiele- als webapplicaties. Het is essentieel om het juiste type applicatie te kiezen dat aansluit bij jouw doelstellingen.

Een mobiele app biedt directe toegang en optimaal gebruiksgemak voor eindgebruikers. Het intuïtieve gebruik van touchscreen-interfaces en de mobiliteit van een mobiele app dragen bij aan een naadloze interactie en flexibiliteit voor gebruikers, vooral onderweg.

De toegang tot een webapplicatie via een laptop biedt aanzienlijk meer ruimte voor meerdere applicaties, wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring. Met het gebruik van een toetsenbord en muis wordt de invoer vereenvoudigd, waardoor het werken gedurende de dag ergonomischer wordt. Het gemak en de comfortabele werkomgeving die een laptop biedt, zijn vooral merkbaar bij langdurig gebruik. Het voordeel van een webapplicatie is echter de veelzijdigheid ervan; het is ook toegankelijk via een mobiele apparaat. Hierdoor wordt flexibiliteit geboden en kunnen gebruikers moeiteloos overschakelen naar een mobiele interface, indien nodig, zonder in te leveren op functionaliteit of toegankelijkheid.

We begrijpen dat deze keuze cruciaal is en bieden graag onze expertise om te helpen bij het bepalen van het meest geschikte platform voor jouw ideeën en behoeften. Ons team staat klaar om samen met jou het meest passende en effectieve applicatie type te kiezen en te ontwikkelen
.

App onderhoud

Een app ontwikkelen is slechts de eerste stap. Lees meer over hoe we apps onderhouden en up-to-date houden voor optimale prestaties.

Een project bij JAM-IT

Heb je interesse in het ontwikkelen van een mobiele applicatie bij JAM-IT, en ben je benieuwd geworden hoe een project in zijn werking gaat? In dit artikel leggen we uit hoe wij een project aanpakken.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?