Skip naar hoofdcontent

Mobiele applicatie ontwikkeling

JAM-IT ontwikkelt native mobiele apps, die te downloaden zijn in de Google Play of Apple App Store, zodat je eindgebruikers de beste mobiele ervaring beleven.

Ook deze mobiele apps ontwikkelen wij in het Mendix Platform. Mendix biedt ons de tools, in combinatie met de Mendix App Store, om op visuele wijze mobiele applicaties te ontwikkelen, inclusief toegang tot native apparaat functies, zoals biometrische authenticatie, camera, locatie enzovoorts. Om het process nog efficienter te maken gebruiken we onze eigen ondersteunende software met onder andere een volledig geautomatiseerde mobiele build.

Het komt vaak voor dat een mobiele applicatie gepaard gaat met een front-end of back-end systeem. Wij kunnen uw iOS en Android applicatie maken vanuit één enkele codebasis, wat de noodzaak voor een tijdrovende koppeling tussen deze systemen wegneemt. Samen kijken we naar de behoeften en wensen van uw organisatie om te bepalen welke oplossing uitkomst kan bieden.

Na de lancering van uw mobiele applicatie staat ons team altijd klaar voor support en het snel oplossen van eventuele incidenten.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?