Skip naar hoofdcontent
Voorstelronde 6 maart 2023

Even voorstellen: Mendix Business Engineer Michael

In deze blogserie stellen we je graag voor aan Michael, een van onze Mendix Business Engineer met een passie voor technologie en innovatie. Michael is gefascineerd door de manier waarop technologie de wereld verandert.

Passie voor low-code ontwikkeling

Voordat Michael bij JAM-IT aan de slag ging, had hij een achtergrond in WordPress-website ontwikkeling. Hoewel hij genoot van zijn werk, wist hij dat hij meer wilde doen op het gebied van innovatie. Toen hij voor het eerst over Mendix hoorde, was hij meteen geïntrigeerd en wist hij dat dit de perfecte gelegenheid was om zijn passie te volgen.

“Ik ben bij JAM-IT terechtgekomen door mijn interesse in low-code ontwikkeling en mijn onderzoek naar bedrijven die zich richten op het bouwen van applicaties op basis van deze technologie.”

In zijn vrije tijd is Michael graag bezig met duursport en is hij een gepassioneerd hardloper die het heerlijk vindt om lange afstanden af te leggen in de buitenlucht. Daarnaast is hij ook geïnteresseerd in fotografie en is hij vaak op zoek naar mooie plekken om te fotograferen. Naast sport en creativiteit houdt hij zich graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en is hij regelmatig te vinden bij workshops en seminars over uiteenlopende onderwerpen.

“De saamhorigheid en ‘can-do’ mentaliteit binnen het team zijn aspecten die het werk nog leuker maken.” 

Rol in het team

Momenteel is Michael betrokken bij verschillende projecten en werkt hij nauw samen met senior ontwikkelaars en klanten. Hij richt zich op het ontwikkelen van responsive web-apps en het leren van de best practices die hierbij komen kijken.

“Door de cutting-edge technologie en het getalenteerde team van professionals voel ik me bij JAM-IT constant uitgedaagd om mijn vaardigheden te verbeteren en te blijven groeien.”

De toekomst

In de komende jaren hoopt Michael zijn vaardigheden op het gebied van Mendix-ontwikkeling te blijven verbeteren en uit te breiden, zodat hij kan blijven bijdragen aan het bouwen van robuuste en schaalbare applicaties. Daarnaast wil hij ook zijn vaardigheden op het gebied van teamwerk en projectmanagement verder ontwikkelen. Door de cutting-edge technologie en het getalenteerde team van professionals voelt Michael zich bij JAM-IT constant uitgedaagd om zijn vaardigheden te verbeteren en te blijven groeien. Hij waardeert de bedrijfscultuur van JAM-IT enorm en voelt dat het team samenwerkt aan het bereiken van doelen en het creëren van innovatieve oplossingen voor klanten.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?