Skip naar hoofdcontent
Voorstelronde 15 maart 2023

Even voorstellen: Mendix Business Engineer Tim

In deze blogserie stellen we je graag voor aan Tim, een van onze Mendix Business Engineers met een passie voor hardlopen. Tim zit altijd vol energie en houdt ervan om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, van koken tot programmeren.

Voordat Tim bij JAM-IT aan de slag ging, was hij game designer en eigenaar van een escape room in Rotterdam. Toen hij op zoek was naar een leuke en interessante traineeship binnen de IT, kwam hij regelmatig de term ‘low code’ tegen. Na zich daar verder in verdiept te hebben, was de keuze snel gemaakt en besloot hij bij JAM-IT te solliciteren. 

“Wat me aansprak aan JAM-IT was de kans om direct als developer aan de slag te gaan en goede begeleiding te krijgen vanuit het bedrijf voor vragen en advies over ontwikkelzaken.”

In zijn vrije tijd houdt Tim van hardlopen, films en series kijken, uitgebreid koken, af en toe een museum bezoeken en lekker uit eten gaan met vrienden. 

Rol in het team

Momenteel werkt Tim aan een interessant project, waarbij hij samenwerkt met ervaren developers aan het bouwen van verschillende onderdelen van een geheel nieuwe applicatie. 

“Wat ik zo leuk vind aan werken bij JAM-IT is de saamhorigheid en ‘can-do’ mentaliteit binnen het team. De werksfeer en het contact met collega’s zijn informeel en afwisselend.”

De toekomst

Voor de toekomst hoopt Tim zich verder te kunnen verdiepen in Mendix, maar ook in Java en/of Javascript. “Bij JAM-IT voel ik me constant uitgedaagd om mijn vaardigheden te verbeteren en te blijven groeien.”

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?