Skip naar hoofdcontent
Voorstelronde 13 maart 2023

Even voorstellen: JAM-IT’s Mendix Business Engineer Jeffrey

In deze blogserie stellen we onze medewerkers aan je voor. Vandaag introduceren we Jeffrey, één van onze Mendix Business Engineers.

“De uitdaging en afwisseling in het werk geven een hoop voldoening.

Op naar een nieuw IT-avontuur

Jeffrey is 31 jaar oud en is ongeveer een half jaar geleden begonnen bij JAM-IT voor een opleiding tot Mendix Business Engineer. Hij heeft een achtergrond als Planner en heeft met veel plezier gewerkt bij FRUIT OP JE WERK, maar besloot dat het na 8 jaar tijd was voor een nieuwe uitdaging in een andere richting.

Jeffrey werd ge?nspireerd door zijn vrouw die al enkele jaren geleden met veel succes begonnen is met het timmeren aan haar IT-carrière. Dit deed hem realiseren dat Mendix een toegankelijke manier voor hem was om zijn IT-vaardigheden te verbeteren en verder te groeien in deze branche. Hij ging op zoek naar een kleinschalig bedrijf met veel persoonlijke begeleiding en zo kwam hij uit bij JAM-IT.

In zijn vrije tijd doet Jeffrey graag leuke dingen met zijn vrouw en kind, zoekt hij de natuur op voor een lange wandeling of doet hij een drankje met vrienden of familie.

Rol in het team 

Jeffrey’s rol binnen het JAM-IT team bestaat uit het bedenken van oplossingen voor bedrijven en het van A tot Z ontwikkelen van Apps. Wat hij zo leuk vindt aan werken bij JAM-IT is de kleinschaligheid van het bedrijf en het teamgevoel. Daarnaast geeft het bedrijf hem vrijheid en vertrouwen, wat hem enorm prettig werkt.

“De vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt voelt echt enorm fijn.”

De toekomst

Voor de toekomst binnen JAM-IT heeft Jeffrey als doel zo veel mogelijk ervaring en kennis op te doen, zodat hij zich zo snel mogelijk een volwaardig Mendix Developer kan noemen. Uiteindelijk hoopt hij Expert/Senior te worden.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?