Skip naar hoofdcontent
Voorstelronde 1 maart 2023

Even voorstellen: JAM-IT’s Business IT stagiair Sonny

In deze blogserie stellen we onze medewerkers aan je voor. Vandaag introduceren we een van onze nieuwste medewerkers: Sonny Hoang, stagiair bij JAM-IT.

Sonny is momenteel in zijn laatste fase van de opleiding Business IT & Management aan de Avans in Breda. Voordat Sonny bij JAM-IT kwam, had hij ervaring opgedaan in zijn vakgebied, vooral door zijn minor ?Business innovation with Blockchain?. Dit heeft hem veel geleerd over blockchain technologie. Hij raakt ontzettend enthousiast van disruptieve technologie?n zoals AI, Web3 en Blockchain en wil graag leren hoe deze technologieën kunnen bijdragen aan de verbetering van bedrijfsprocessen.

Sonny werd bij JAM-IT geïntroduceerd toen hij op zoek was naar de perfecte afstudeerstage die goed aansloot bij zijn behoeften. Hij was op zoek naar bedrijven die werkten met het programma Mendix en kwam al snel bij ons terecht. Hij nam meteen contact op en we reageerden enthousiast op zijn verzoek om bij ons stage te lopen. 

Rol in het team

Als stagiair bij JAM-IT werkt Sonny aan een uitdagende opdracht die goed aansluit bij zijn opleiding. Het gaat over het verzamelen van de gewenste eisen en wensen voor JamOps van bestaande klanten en deze vervolgens ontwikkelen. Hij is enthousiast over deze opdracht omdat het zowel de business als IT betreft en hij veel kan leren over Mendix.

Het allerleukste aan werken bij JAM-IT tot nu toe, vindt Sonny de fijne combinatie van een creatieve en informele werkomgeving. De sfeer is erg open en transparant, waardoor hij zichzelf meteen op zijn gemak voelde en alle vragen die hij had kon stellen. 

De toekomst

Sonny kijkt er erg naar uit om de komende tijd alles te leren over Mendix. Hij weet zeker dat deze stage hem zal helpen en hij hoopt aan het einde van zijn stage met trots terug te kijken op het behaalde resultaat.

“Ik heb zin om de komende tijd alles te leren over Mendix! Ik weet zeker dat deze stage me daarbij gaat helpen. Hopelijk kan ik aan het einde van mijn stage met trots terugkijken op het behaalde resultaat.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?