Skip naar hoofdcontent
Voorstelronde 15 februari 2023

Even voorstellen: Frontend Mendix Business Engineer Yin

In deze blogserie stellen we onze medewerkers aan je voor. Vandaag willen we graag één van onze teamleden, Yin, in de spotlight zetten. 

Van student tot Frontend Mendix Business Engineer

Voordat Yin bij JAM-IT begon, studeerde ze Computer Science and Engineering aan de TU Delft. Na haar bachelor besloot ze op zoek te gaan naar een traineeship en kwam ze terecht bij JAM-IT. Hier ontdekte ze haar passie voor frontend en heeft ze zich gespecialiseerd in Mendix, Java, Javascript en React. Naast haar werk bij JAM-IT houdt Yin van legpuzzels en heeft ze een passie voor lego. Dit is voor Yin niet alleen ontspannend, maar geeft haar ook de kans om haar creativiteit te uiten en nieuwe problemen op te lossen.

Ik sta altijd versteld van de uniciteit en onmisbaarheid van elk puzzelstuk, net zoals tijdens het werk bij JAM-IT

Volgens Yin zijn er veel redenen waarom ze graag bij JAM-IT werkt. Ze waardeert de flexibiliteit die ze heeft om zich te concentreren op het frontend, wat ze het leukst vindt. Daarnaast vindt ze het fijn dat ze door de wisseling tussen projecten steeds nieuwe inzichten opdoet. Ook de hulp die ze krijgt bij haar vragen, waardeert ze enorm.

Rol in het team

Als Frontend Mendix Business Engineer is Yin verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van projecten, en daarbij is ze altijd op zoek naar manieren om onze klanten nog beter te bedienen.

De toekomst

Yin’s doel voor de toekomst is om zich verder te specialiseren en te verdiepen in Mendix, in combinatie met Java, Javascript en React. Ze wil zich blijven ontwikkelen als Frontend Mendix Business Engineer en haar bijdrage aan het team en onze klanten blijven verhogen. Kortom, we zijn blij dat Yin deel uitmaakt van ons JAM-IT team en we kijken uit naar wat ze nog allemaal voor ons en onze klanten zal betekenen.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?