Skip naar hoofdcontent

Mendix Partner – Bespaar tijd door uw bedrijfsprocessen online te plaatsen

Als Mendix Partner kunnen wij via het Mendix Platform snel, gemakkelijk en professioneel uw bedrijfsprocessen automatiseren door middel van een online applicatie.

Met het gebruik van zo’n applicatie bespaart u veel tijd. Dit platform biedt de mogelijkheid om model gedreven applicaties te ontwikkelen in een schaalbare en veilige cloud-omgeving. Zo is uw app veilig, eenvoudig en snel te gebruiken. Met deze applicaties kunt u bijvoorbeeld uw facturen of aanmeldingsformulieren online inrichten. Hiermee bespaar u vele uren onnodig werk en houdt u meer tijd over voor uw core-business.

Uw Mendix partner bij app-ontwikkeling

Wilt u ook uw eigen applicatie laten ontwikkelen? Dit is heel gemakkelijk met het gebruik van ‘ready-to-go’ applicaties uit de Mendix App Store. Door dit visueel te modelleren kunnen ook kleinere teams gemakkelijk een Enterprise Applicatie bouwen in een zeer korte tijd. Zo kan een app worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten of kan een app worden toegevoegd aan uw ketenpartners. Hiermee bespaart u enorm veel tijd door handmatige processen te veranderen in een online proces.

Gelijk aan de slag met uw eigen app

Snel en gemakkelijk uw IT-ervaring optimaliseren maar weinig ervaring met IT? Wij als Mendix Partner ontwikkelen de applicatie voor u. Hierna kunt u gelijk met de low-code applicaties aan de slag. Zo kunt u gelijk beginnen met het gebruiken van uw eigen applicaties.

Meer weten over het gebruik van Mendix?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?