Skip naar hoofdcontent

Erfrechtplan en JAM-IT: Een Innovatieve Alliantie in Testamentadvies

Klant

Erfrechtplan

Diensten

Web Applicatie ontwikkeling

Jaar

2020 (start)

Introductie

In de snel evoluerende wereld van technologie en juridische dienstverlening is het van cruciaal belang voor bedrijven om samen te werken, synergieën te benutten en innovatie te omarmen. Een dergelijke vruchtbare alliantie is te vinden tussen JAM-IT en Erfrechtplan, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in testamentadvies en IT oplossingen. In dit artikel duiken we dieper in de samenwerking tussen deze twee bedrijven, vanaf het begin tot aan de toekomst.

Over Erfrechtplan

Erfrechtplan heeft zich gepositioneerd als een pionier in testamentadvies, waarbij hun benadering niet alleen gericht is op het verstrekken van juridisch advies, maar ook op het voorlichten van mensen over de essentie en urgentie van het opstellen van een testament. Deze evolutie is opmerkelijk, met een verschuiving naar geautomatiseerde tooling die op verschillende platforms wordt ingezet. Deze transformatie heeft hen in staat gesteld om hun diensten breder en efficiënter aan te bieden aan zowel adviseurs als eindgebruikers.

Startpunt samenwerking

Het initiatief van Erfrechtplan om samen te werken met JAM-IT werd gedreven door de behoefte aan een partner met frisse ideeën en hands-on capaciteiten om snel oplossingen te bieden in de markt. De keuze viel op JAM-IT vanwege hun expertise in Mendix-programmering, wat perfect aansloot bij de behoefte van Erfrechtplan om hun processen te optimaliseren en uit te breiden naar verschillende distributiekanalen, van adviseurs tot notarissen tot klanten.

Het proces

De samenwerking begon in een tijd waarin zowel JAM-IT als Erfrechtplan nog groeiende waren. Hoewel er aanvankelijk uitdagingen waren, vooral met betrekking tot de complexiteit van de producten van Erfrechtplan en de noodzaak van diepgaand begrip ervan, slaagden beide partijen erin om een solide werkrelatie op te bouwen. De continue uitdaging is nu gericht op het toevoegen van nieuwe functies aan het bestaande model en het handhaven van een foutloze uitvoering, een uitdaging die beide partijen actief aangaan.

Het resultaat

De huidige samenwerking wordt gekenmerkt door een stabiele operationele situatie waarin de tooling van Erfrechtplan effectief draait en voortdurend wordt verbeterd. Door de jaren heen zijn er diverse ontwikkelingen geweest, met hoogtepunten zoals de toevoeging van nieuwe producten, het aanbieden van white label-oplossingen en de implementatie van een klantenportaal voor klanten. Het meest waardevolle aspect van deze samenwerking is echter de wederzijdse toewijding om elkaar scherp te houden en gezamenlijk te streven naar excellentie in klantenservice.

Tijdens onze samenwerking met Erfrechtplan hebben we bij JAM-IT een diepgaand begrip ontwikkeld van document generatie en waardevolle inzichten opgedaan in de complexe wereld hiervan. Deze ervaring heeft ons niet alleen geholpen om onze processen te verfijnen, maar heeft ons ook gespecialiseerd in het efficiënt en effectief genereren van diverse documenten.

De toekomst

De toekomst van deze samenwerking wordt gekenmerkt door continuïteit en verbetering. Terwijl beide partijen streven naar het behoud van wat goed werkt en het up-to-date houden van de bestaande tooling, sluiten ze niet uit dat er in de toekomst nieuwe kansen en uitdagingen zullen ontstaan die verdere innovatie vereisen

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?