Skip naar hoofdcontent
Voorstelronde 3 juni 2024

Even voorstellen: JAM-IT’s sales medewerker Danny

In deze blogserie stellen we onze medewerkers aan je voor. Vandaag introduceren we Danny, onze gedreven sales medewerker bij JAM-IT.

Van scheepvaart naar IT-sales

Danny den Dunnen woont in Hardinxveld en is ook vaak in Amsterdam te vinden vanwege zijn vriendin. Hij is dol op sporten en doet aan korfbal op landelijk niveau, vroeger kwam hij zelfs uit voor het Nederlands team. Danny is een echte familieman die altijd het positieve in het leven probeert te zien. Hij gaat graag op vakantie naar Ibiza, uiteten met vrienden en is altijd in voor een feestje.

Voordat hij bij JAM-IT aan de slag ging, was Danny altijd actief in de sales. Hij begon bij een bevrachtingskantoor waar hij vrachten van schepen behandelde, en daarna werkte hij bij een bedrijf in de scheepvaartsector waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop en verkoop van het bedrijf. Hier was hij veel op pad en in contact met klanten, iets wat hij ontzettend graag doet. “Commerciële vaardigheden liggen dicht bij mijn hart,” vertelt Danny enthousiast.

Danny vond zijn weg naar JAM-IT via een vacature op LinkedIn die hem triggerde. Tijdens het eerste gesprek was er dan ook direct aanwezig en hij werd enthousiast van de vrijheid die het bedrijf hem bood. Deze vrijheid stelt hem in staat om zijn werk op zijn eigen manier in te richten en echt impact te maken binnen het team.

Rol binnen het team

Binnen het JAM-IT team is Danny verantwoordelijk voor het opbouwen van de sales en het op de kaart zetten van JAM-IT. Hij legt uit: “Inhoudelijk vinden (potentiële)klanten onze diensten echt goed. Het is aan mij om te zorgen dat we die relaties verder uitbouwen.”

De toekomst

In de beginperiode heeft Danny veel geleerd over de bestaande klanten en de mogelijkheden van Mendix. Zijn doel is om zo veel mogelijk kennis op te doen om uiteindelijk zijn eigen netwerk uit te breiden of nieuwe netwerken te ontwikkelen. “We gaan nu langzaam die kant op.”

Danny waardeert de kleinschaligheid van JAM-IT en het vertrouwen dat hij krijgt. Dit geeft hem de vrijheid om zijn werk zelfstandig in te richten en zich volledig te focussen op het uitbouwen van klantrelaties. Met zijn enthousiasme en commerciële talenten is Danny vastbesloten om JAM-IT te laten groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

Gerelateerde blogs

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?