Skip naar hoofdcontent

Detacheren

Als bedrijf wil je graag de controle hebben over hoe een Mendix app wordt gebouwd. Je wilt de regie hebben en precies weten wat er gebeurt tijdens het ontwikkelproces. Detachering kan dan een uitkomst bieden. Bij JAM-IT bieden we deze mogelijkheid aan door het inzetten van onze Business Engineers. Onze experts kunnen bij jou op locatie aan de slag om een applicatie te bouwen die volledig voldoet aan jouw wensen en specificaties.

Onze Mendix experts op locatie

Bij het detacheren van een JAM-IT Business Engineer krijg je de beschikking over een ervaren en gekwalificeerde professional die bekend is met de meest recente ontwikkeltechnieken en tools. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaand werk en de meest efficiënte manier van werken.

Een applicatie geheel naar jouw wensen

Het proces van detachering begint bij het inventariseren van jouw wensen. Onze Business Engineer bespreekt uitvoerig met je wat exact de wensen zijn. Daarna gaat hij aan de slag met het bouwen van de applicatie. Dit zorgt ervoor dat het ontwikkelproces volledig transparant is en dat er snel kan worden geschakeld bij eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Web Applicatie ontwikkelen: alles uit handen geven

Als detacheren niet de juiste optie voor jou is, bieden we ook de mogelijkheid om een Mendix app te laten ontwikkelen. Bij deze dienst neemt JAM-IT alles voor jou uit handen en zorgen wij voor het volledige ontwikkelproces. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze dienst ‘Web Applicatie ontwikkelen’ voor meer informatie.

Bij JAM-IT staan we voor kwaliteit en flexibiliteit. Door te kiezen voor detachering van een JAM-IT Business Engineer ben je verzekerd van een app die precies aan jouw wensen voldoet. Wil je meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?