Skip naar hoofdcontent

AFM

Bespaar een hoop tijd en geld met een webapplicatie voor het online verzamelen van uw klantgegevens.

De afkorting AFM staat voor de Autoriteit Financiële markten. Deze organisatie is een onafhankelijke toezichthouder en staat voor een eerlijke en transparante financiële markt.  Er wordt bijvoorbeeld toezicht gehouden op het gedrag van verzekeraars. De verzekeringsmaatschappijen worden gecontroleerd op wat zij verkopen aan hun klanten. Zo worden de verzekeringsmaatschappijen verschillende opdrachten opgelegd vanuit de AFM. De uitkomsten van deze opdrachten bieden voor de AFM een overzicht en kan er worden gecontroleerd of er op een eerlijke manier wordt gewerkt.

De AFM verplicht bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappijen om contact op te nemen met hun klanten en te praten over de aangeschafte producten. Hier moet worden besproken of de consument wel het juiste product aangeboden gekregen heeft. En om nu telefonisch contact op te nemen met het volledige klantenbestand neemt enorm veel tijd in beslag. Neem bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappij Achmea met 10,2 miljoen klanten. Wanneer al deze klanten moeten worden gebeld neemt dit veel tijd en geld in beslag.

In opdracht van verschillende klanten hebben wij een webapplicatie ontwikkeld om dit proces te versnellen. De webapplicatie zorgt ervoor dat de klanten gemakkelijk hun gegevens online kunnen invullen. Door deze manier van benaderen wordt er een hoop tijd en geld bespaard. Ook zorgt de applicatie ervoor dat alle gegevens nauwkeurig op één overzichtelijke plek worden verzameld.

Bent u nu ook benaderd door de AFM en moet ook uw onderneming een bepaalde actie ondernemen die veel tijd en geld in beslag neemt. Bekijk dan vooral de mogelijkheden die er zijn om dit proces te versnellen en makkelijker maken. Hierboven heeft u een voorbeeld gelezen over een webapplicatie die het telefonische contact heeft omgezet naar een online applicatie waarbij alle gegevens op een rijtje worden gezet. Dit is een voorbeeld van wat er mogelijk is en hoe wij een bepaald proces hebben versneld.

Wij, JAM-IT kunnen voor uw onderneming een webapplicatie op maat ontwerpen. Wanneer wij hebben besproken wat uw wensen zijn en wat de uitkomsten moeten zijn, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de webapplicatie. Tijdens dit proces zullen wij veel contact met elkaar hebben om een zo goed mogelijke webapplicatie te leveren die aan al uw wensen voldoet.

Wilt u na het lezen graag meer weten over wat wij u kunnen bieden. Op onze website staan een aantal succesvolle projecten. Zo hebben wij webapplicaties ontworpen voor verschillende ondernemingen, die vindt u hier.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?