Skip naar hoofdcontent

Mendix ontwikkelaar inhuren

Heeft u een Mendix ontwikkelaar nodig voor een project? Wij hebben verschillende ontwikkelaars beschikbaar voor interim werkzaamheden. Zo kunt u in-house ontwikkelen met de hulp van een Mendix specialist.

Een Mendix developer in uw team

Door een Mendix developer in te huren, heeft uw team alle kennis en capaciteit in huis om snel een effectieve applicatie te bouwen. Zo kan er sneller ontwikkeld worden binnen uw eigen workflows en systemen.

Daarnaast kan onze ontwikkelaar uw medewerkers begeleiden en opleiden in het gebruik van het Mendix platform. Zo leert uw team gaandeweg steeds beter programmeren met Mendix. En als bijkomend voordeel weet u na afloop precies hoe de software in elkaar zit, zodat er gemakkelijk doorontwikkeld kan worden.

Liever de krachten bundelen en ons hele team inschakelen? U kunt natuurlijk ook uw gehele project door JAM-IT laten ontwikkelen. Lees hier meer over ons.

App, tool of systeem

JAM-IT developers zijn niet alleen applicatie-ontwikkelaar; wij zijn software ontwikkelaars op maat. Daardoor kunnen wij de functie leveren die u nodig heeft, in de vorm die u voor ogen heeft. Dit kan een mobiele applicatie zijn, een nieuw (backoffice) systeem of een functionaliteit op de achtergrond. Of het nu losstaande software is of een integratie met uw eigen systemen, wij bieden de oplossing die u zoekt.

Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zo hebben wij verschillende producten ontwikkeld om bijvoorbeeld Word documenten te genereren, berekeningen te maken en formulieren te verwerken. Dankzij dit soort functies kan er veel tijd bespaard worden, waardoor uw team zich weer kan richten op wat écht belangrijk is.

Daarnaast ontwikkelen wij regelmatig eigen applicaties en functionaliteiten om nog sneller en prijsvriendelijker te kunnen werken. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees hier meer over onze werkwijze.

Mendix gecertificeerd

Onze ontwikkelaars zijn opgeleid middels ons eigen Traineeship programma. Daardoor hebben zij veel ervaring met het Mendix platform en beschikken zij over verschillende certificaten, zoals Mendix Rapid Developer, Mendix Advanced Developer en Professional Scrum Developer (PSD).

Software ontwikkelen met Mendix

Mendix is een modelgedreven platform voor het ontwikkelen van software. Dat betekent dat er wordt gewerkt met ready-to-go apps en modellen van Mendix zelf, die uitgebreid en aangepast kunnen worden naar behoefte. Daardoor kan er razendsnel ontwikkeld worden, en staat uw app of website met een zeer korte ’time to market’ klaar voor gebruik.

Alle applicaties worden gehost in een schaalbare en veilige cloud-infrastructuur. Daarnaast kan elke applicatie worden uitgebreid met op maat gemaakte functionaliteiten en naar wens worden aangesloten op externe software. Zo sluit de software precies aan op uw bedrijfsdoelstellingen.

Meer weten over onze Mendix ontwikkelaar?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?