Skip naar hoofdcontent

TeamGrow

Klant

Het Adviesbureau

Diensten

Web Applicatie ontwikkeling

Jaar

2020

Voor Het Adviesbureau hebben wij de TeamGrow applicatie ontwikkeld. Het Adviesbureau maakt organisaties wendbaar door het creëren, begeleiden en coachen van zelfsturende ‘high performing’ teams.

Voor Het Adviesbureau hebben wij de TeamGrow applicatie ontwikkeld. Het Adviesbureau maakt organisaties wendbaar door het creëren, begeleiden en coachen van zelfsturende ‘high performing’ teams.

Business need

De klanten van Het Adviesbureau hebben behoefte aan inzicht in de mate van volwassenheid en groei van zelfsturende teams. Hiervoor is het nodig de teamleden periodiek specifieke vragen te stellen over het functioneren van hun team. Dit vergroot het bewustzijn van teams en biedt inzichten zodat teams sneller kunnen leren en groeien. Het Adviesbureau had al een bestaande Excel applicatie, maar wilde meer dan wat met Excel mogelijk was. Om deze reden zijn zij op zoek gegaan naar een upgrade van de bestaande applicatie. De nieuwe applicatie moest beschikken over geautomatiseerde processen, de mogelijkheid om leads te genereren, veilige dataverzameling van klanten en een dynamische interactie met de gebruiker. Het was voor Het Adviesbureau bovendien belangrijk dat de applicatie snel in gebruik kon worden genomen.

Solution

Wij hebben een applicatie gebouwd die Het Adviesbureau ondersteunt en data verschaft gedurende het gehele proces van het team. Voor de teams worden opnamemomenten samengesteld en met één druk op de knop wordt de teamscan op de gewenste opnamemomenten afgenomen. Op het eind van de teamscan berekent de applicatie de teamscore van dat moment en geeft de gebruiker inzicht in de resultaten van zijn team. Voor het laagst scorende onderwerp van de enquête krijgt het team een teamopdracht. Deze is elk opnamemoment weer anders.

Het Adviesbureau had ook een specifieke verwachting voor het uiterlijk van de applicatie. Wij hebben daarom voor een speels, eigentijds maar ook fris uiterlijk gekozen.

Wij hebben daarnaast een lead generator ingebouwd, zodat geïnteresseerden zich op kunnen geven en zelf de teamscan kunnen doorlopen.

Doordat wij het Mendix platform gebruiken voor het bouwen van applicaties waren wij in staat om in 100 manuren de complete TeamGrow applicatie te bouwen, te testen en gebruiksklaar af te leveren. Het Adviesbureau werd tijdens het hele proces intensief betrokken.

Jam-IT did an outstanding job in developing the TeamGrow app. They have exceeded our expectations by the way they have guided us every step of the way, their speed, quality and cost effectiveness. Highly recommended!

Bart Bongers – Partner of Het Adviesbureau – Agile Coach & Managing Consultant, Het Adviesbureau

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!